Photoshop-video

Du kan blandt andet se, hvordan du nemt ændrer penselstørrelse i Photoshop.

© Digital FOTO

Nye tricks gør dig hurtigere i Photoshop

Nu er der nye videoer i Fordelszonen. Her kan du lære nye trick, der gør dig mere effektiv i Photoshop, og du kan gøre Lightroom mere personlig.

14. maj 2018 af Kristoffer Engbo

Er du abonnent på Digital FOTO, kan du nu blive endnu bedre til billedredigering og få nye tips til optagelse. Vi har nemlig lagt en håndfuld nye videoer i Fordelszonen.

Du får blandt andet seks tricks, der gør dig i stand til at arbejde endnu mere effektivt i Photoshop, når du fx kloner, markerer og arbejder med pensler. Med vores tricks slipper du blandt andet for at skifte værktøjer, åbne små menuer med mere.

Gør Lightroom personlig

Du kan også se, hvordan du kan gøre Lightrooms brugerflade mere personlig. Du kan nemlig ændre skrifttyper og farver på vigtige menupunkter og få vist dit navn med en valgfri skrift i brugerfladen.

Vil du blive bedre til at tage billeder, får du også tips til landskabsbilleder, og så kan du se, hvordan du retter skæve linjer på fx bygninger i Lightroom og indsætter en lækker lyseffekt i dine billeder i Photoshop Elements.

I Fordelszonen kan du også downloade et nyt preset, som du kan hente ind i Photoshop. Her kan du med et enkelt klik give et billede en flot sort-hvid retroffekt. Der er også nye testbilleder fra anmeldte kameraer og objektiver, og du kan se alt det nye indhold her.

Lige nu kan du få fuld adgang til Fordelszonen med 1 nummer af Digital FOTO for kun 29 kroner. Læs mere om tilbuddet her. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...