Nyt blad: Digital FOTO har fået månefeber

I Digital FOTO 3/2022 får du en stor guide, der hjælper dig godt i gang med at få pletskud af månen. Du kan også læse om vores favoritapps og et stort interview med koncertfotografen Flemming Bo Jensen.

7. februar 2022

Vintertiden er som skabt til gode billeder af nattehimlen, så her på Digital FOTO tog vi kameraet med ud i mørket og prøvede kræfter med månefotografering. 

Det er der kommet en stor guide ud af, der klæder dig godt på til at få pletskud af månens dragende lys. 

Du kan fx se, hvornår månens lys er kraftigst, hvordan du forbereder din månetur, og selvfølgelig også hvilke indstillinger, du skal bruge for at få pletskud. 

Du får også en smart månekalender, som viser dig, hvornår månen er fremme i 2022. 

Et hegn på en bygning blev til tremmer, vi kunne sætte månen bag. Med bracketing fik vi både den mørke forgrund og månen i baggrunden eksponeret korrekt. 

© Digital FOTO

13 apps gør dig bedre - før, under og efter optagelsen

Du kan gøre dit liv som fotoentusiast meget sjovere og nemmere, hvis du har de rigtige apps på din telefon. 

Men hvilke skal du vælge? 

I Digital FOTO 3/2022 giver vi dig svaret. Vi har nemlig udvalgt 13 apps, som du skal downloade til din telefon lige nu. 

Kompositionen er ofte centreret i koncertfotograf Flemming Bo Jensens billeder. Da han kendte bandet Moderat i forvejen, vidste han, at der ville komme en vild lyseffekt, når musikken nåede sit klimaks.

© Flemming Bo Jensen

Fra gråt kontor til de store scener

Engang sad Flemming Bo Jensen på et trist kontor. Men så solgte han alt, pakkede sit liv ned i to tasker og drog ud i verden med sit kamera. 

Nu er Flemming Bo Jensen koncertfotograf, og han følger musikerne som en mørk, tæt skygge for at få enestående skud, som få andre lykkes med. 

I Digital FOTO 3/2022 kan du læse om Flemming Bo Jensen, der er Fujifilm-ambassadør, officiel fotograf for Red Bull og musikfotograf med fast tilknytning til store bands. 

Det får du også i Digital FOTO 3/2022

  • 5 ting du ikke vidste om Bulb
  • De allerbedste læserskud
  • Fuld gas i Photoshop: Vi gør Photoshop kunsten efter 
  • Kurser i Photoshop, Elements og Lightroom
  • Masser af anmeldelser og nyheder
  • Årets gang i skjulet: Sådan begyndte det

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...