Det nye Insta360 GO
© Insta360

Insta360 lancerer nyt mikroactionkamera

Kinesiske Insta360 har lanceret Insta360 GO, som er deres første kamera uden 360 graders optagelse. Til gengæld vejer det lille letvægtsactionkamera under 20 gram.

Det nye Insta360 GO vejer kun 18,3 gram. Det er ikke meget ekstra vægt at slæbe på, når rygsækken eller lommerne skal fyldes med kameragrej. Til sammenligning vejer et GoPro omkring 120 gram.

Men Insta360 GO kan i følge producenten meget mere end bare at være lille bitte.

Insta360 GO hænger på i alle situationer

Insta360 GO tilbehørspakke

Sådan ser tilbehøret til det nye Insta360 GO ud. Det giver rig mulighed for at lade det lille kamera sidde fast på både rygsæk og tøj.

© Insta360

Insta360 Go er et actionkamera, du kan tage med dig i alle tænkelige situationer, uden at det kommer i vejen eller for den sags skyld tiltrækker sig opmærksomhed. 

Udover at være meget lille, kommer det nye actionkamera nemlig med en udstyrspakke, der gør det muligt at sætte kameraet fast på nærmest alt.

Kameraet er magnetisk og kan derfor nemt klikkes i og af de forskellige holdere. De medfølgende holdere er en klips, en klæbeplade, en fod og en særlig halskæde, du kan have hængende under løbetrøjen og herefter klipse kameraet på uden på tøjet.

> Læs også: Her er alt du skal vide om actionkameraer.

Insta360 GO hænger i halskæde.

Klips kameraet uden på tøjet med den medfølgende halskædeholder.

© Insta360

Insta360 GO giver stabile optagelser

Det lille actionskamera har indbygget billedstabilisering med Insta360 FlowState stabilsering. Det betyder i følge producenten, at du kan skyde stabile optagelser i en lang række forskellige situationer.

Kameraet kan også tåle både vandsprøjt og støv. Insta360GO kan også holde til kortere tur under vandet: Det kan nemlig klare 10 sekunder i lavt vand. 

> Læs også: Derfor skal du købe en gimbal til dit kamera.

Korte actionklip med Insta360 GO

Kameraet har en maks optageperiode på 30 sekunder pr. optagelse. Den kan tage 200 optagelser på et fuldt batteri.

Da kameraet kun er 5x2 centimeter stort, er der ikke plads til en særlig stor sensor i det. Insta360 GO har derfor en firkantet sensor med en opløsning på 2720x2720 pixels ved video og 3040x3040 pixels ved stillbilleder.

Det betyder, at kameraet skyder stillbilleder med 9,2 mio. pixels, som den dog reducerer til 6,5 mio. pixels. For video gælder det, at den optager med 7,3 mio. pixels, som den reducerer til HD-opløsning ved eksport gennem deres app.  

> Læs også: 5 gratis apps til at redigere video på din telefon.

En ung mand spiller basketball med sit Insta360 GO klipset fast i sit pandebånd.

I følge Insta360 er der rig mulighed for at bruge kameraet, uden du eller andre bemærker det.

© Insta360

Insta360 GO klipper din video

Insta360 GO kan også hjælpe dig til, at du får den bedste video, når du har haft kameraet i brug.

Du kan nemlig bruge FlashCut auto-redigering, som automatisk finder de bedste klip og klipper dem sammen for dig. Det kan også i samme omgang kategorisere dine klip i temaer som fx børn, dyr, smil eller mad.

Derudover har kameraet forskellige muligheder for at optage video. Her er det muligt at lave timelapse, hyperlapse og slow motion.

Endelig er det også muligt at redigere video med et såkaldt "barrol roll", hvor dine klip drejer rundt. 

Insta360 GO koster 200 dollars, hvilket i danske kroner svarer til omkring 1500 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...