Mand ræser igennem skov på moutainbike mens han optager med acitonkameraet Osmo Action 3
© DJI

Nyt actionkamera fra DJI - se de vilde funktioner her

Det nyeste actionkamera fra Osmo Action-serien har set dagens lys og kommer med flere nye funktioner og forbedringer, der imponerer os. Se dem her.

DJI er på gaden med deres helt nye actionkamera Osmo Action 3, der nemt klarer både en ski- eller bjergbestigningstur, samt en dykkertur på koralrevet.

Det er nemlig både kulderesistent samt vandtæt og kan tåle temperaturer på ned til 20 kuldegrader og nedsænkes 16 meter i vand uden at gå i stykker. Og det bedste er, at man ikke engang behøver at tilkøbe dyrt ekstraudstyr, det er bare at lade batterierne op og tage på eventyr.

Udover den forbedrede vand- og vejrsikring kan det nye Osmo Action 3 også optage i markant længere tid. Hele 160 minutters optagelse uden pause i Full HD-kvalitet er imponerende og mere end halvanden time længere end forgængeren, Osmo Action 2.

Batteritiden er imidlertid målt i DJIs laboratorie, så man må ikke forvente, at den kan holde helt så længe ude i vildmarken.

I de større formater som 4K kan det nye kamera fx optage i 90 minutter med 60 billeder i sekundet.

> Læs også Sådan får du bedre billeder med et actionkamera

Kvinde fotograferer med actionkamera mens hun dykker dybt under vandet

Hvis man køber et undervandshus til kameraet, kan man have det med sig helt ned på 60 meters dybde ifølge DJI.

© DJI

Har aldrig været mere lysfølsomt

Ligesom forgængeren har den nye Osmo Action 3 en 1/1.7”-sensor, men til gengæld er den nyeste version blevet mere lysfølsom med højeste ISO på 12.800 i stedet for 6.400 som tidligere.

Det nye actionkamera har også en trykfølsom skærm mere end den ældre version, der sidder foran på kameraet , og som en ekstragevinst har DJI belagt begge skærme med en vandafvisende belægning. På den måde bliver kameraet nemmere at betjene med våde hænder, lover kameraproducenten.

Hurtigt i gang med actionkameraet

Sidst men ikke mindst har DJI bygget videre på deres magnet-holder-system, som gør det muligt hurtigt at tage kameraet af- og sætte det på stativer, hjelme og selfiestænger.

Har man Osmo Action 3 siddende på en selfiestang kan man i øvrigt bruge funktionen Invisistick, som ved hjælp af kunstig intelligens automatisk fjerner stangen i dine billeder.

Vi glæder os til at teste om det nye actionkamera lever op til alle løfterne, når vi anmelder det. Ind til da kan du læse vores anmeldelse af forgængeren og de andre nye actionkameraer i Fordelszonen.

Du kan se flere af funktioner i det nye actionkamera i videoen nedenfor. 

Osmo Action 3 er allerede på lager i butikkerne og koster 2800 kr.

> Læs også Anmeldelse: DJI Action 2

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...