Anmeldte produkter i august 2023

Månedens anmeldelser af fotogrej i Fordelszonen - august 2023

Her får du overblik over de kameraer, objektiver og fotoprodukter, vi har testet i august 2023.

På Digital FOTO tester vi hele tiden nyt fotogrej, og i august 2023 har vi anmeldt nye systemkameraer, et objektiv, et actionkamera, mikrofoner og meget mere. Her kan du se alt det grej, vi har anmeldt i august 2023, og du kan naturligvis læse de fulde anmeldelser i Fordelszonen.

DJI Inspire 3

Luksusdronen ligger i den helt høje prisklasse, men er også udstyret med et kamera med full-frame-sensor, hvor du selv skifter objektiv. Du kan se vores optagelser fra den store kameradrone i vores anmeldelse.

Læs anmeldelsen af DJI Inspire 3 her

Sony Xperia 1 V

Flagskibstelefonen her er det tætteste, du kommer på oplevelsen fra et systemkamera i en mobil. Brugerfladen i kameraappen minder om Sonys kameraer, og der er hurtig adgang til bl.a. lysmålingsmetode, ISO og fokusindstillinger.

Læs anmeldelsen af Sony Xperia 1 V her

Insta360 GO 3

Insta360 GO 3
© Insta360


Mens action-kameraer fra DJI og GoPro følger en konservativ opskrift, så har Insta360 en helt anden tilgang. Kameradelen måler blot 5,5 x 2,3 cm og vejer 35 gram. Og nu medfølger et ladeetui kaldet Action Pod, der også indeholder en skærm, kan bruges som fjernbetjening og lader kameradelen op.

Læs anmeldelsen af Insta360 GO 3 her

Sony ECM-M1

Denne lille mikrofon til Sonys systemkameraer er banebrydende. På et hjul bagpå kan den nemlig indstilles til hele otte forskellige tilstande, alt efter hvor du vil opfange lyden fra.

Læs anmeldelsen af Sony ECM-M1 her

Xiaomi 13 Pro

Telefonen her har et vidvinkelkamera med en – i telefonsammenhænge – enorm 1”-sensor. Leica har lagt navn til kamerasystemet og objektiverne, og de har også haft en finger med i den gode kameraapp, hvor man kan vælge mellem to Leica-billedstile til sine billeder.

Læs anmeldelsen af Xiaomi 13 Pro her

Saramonic BlinkMe B2

Saramonic BlinkMe B2

Mikrofonsystemet BlinkMe B2 består af en modtager og to mikrofonenheder, der sender signalet trådløst til modtageren. Alle tre enheder er udstyret med berøringsfølsomme skærme.

Læs anmeldelsen af Saramonic BlinkMe B2 her

Sony FE 16-35mm F2.8 GM II

I anden generation af Sonys vidvinkelzoom i den luksuriøse GM-serie er der barberet en femtedel af vægten, og så er der sket noget på den optiske side.

Læs anmeldelsen af Sony FE 16-35mm F2.8 GM II her

Sony A7CR

Sony A7CR
© Sony

A7CR er en kompakt udgave af det næsten adelige A7R V med den høje opløsning. Den nye miniudgave har samme sensor med 60,2 mio. pixels og samme intelligente autofokus, der genkender mennesker, dyr, fugle osv.

Læs anmeldelsen af Sony A7CR her

Sony A7C II

Dette er verdens mindste systemkamera med full-frame-sensor, indbygget billedstabilisering og elektronisk søger.

Læs anmeldelsen af Sony A7C II her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...