Apple klar med nyt fotoprogram

Apple har lanceret en ny opdatering til styresystemet OS X Yosemite, som indeholder det helt nye program Photos til billedbehandling.

13. april 2015

Bruger du Mac, kan du glæde dig over Apples nyeste opdatering af styresystemet OS X Yosemite. I version 10.10.3 får du nemlig mulighed for at bruge det længe ventede program Photos til billedbehandling. Programmet erstatter både Aperture og iPhoto, og det er designet til at fungere bedre sammen med firmaets mobile produkter.

Brugerfladen i Photos minder ganske meget om den, der findes i det mobile styresystem iOS 8, og der er de mest nødvendige redskaber til billedbehandling, organisering og deling. Man har mulighed for at se sine billeder igennem ud fra blandt andet tid og sted. Det er desuden muligt at foretage lynhurtig billedbehandling med kun et enkelt klik. Under overfalden findes der mange avancerede muligheder, der også gør programmet attraktivt for entusiaster. Har du i forvejen Aperture eller iPhoto kan du let overføre dine biblioteket til Photos. Integrationen med iCloud skulle desuden være optimeret.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...