Få styr på backup

Husker du at lave backup af dine billeder?

© Shutterstock

Få fuldt styr på backup af dine billeder

Tager du også dig selv i, at det er længe siden, du har sikkerhedskopieret? Her er en smart løsning, der husker for dig.

19. marts 2017

Du bør altid have mindst én opdateret sikkerhedskopi af din computer klar, hvis uheldet er ude. 

Men er din sikkerhedskopi egentligt opdateret? 

Hvis du kopierer manuelt, er det under alle omstændigheder nemt at glemme, og går computeren ned midt i et større projekt, er det også ærgerligt at tabe en halv dags arbejde - eller mere.

GoodSync klarer backup automatisk

Men der er en god løsning, for med GoodSync installeret på computeren, kan du lade det smarte computerprogram klare arbejdet for dig. 

Du kan selv bestemme, hvor ofte GoodSync skal opdatere sikkerhedskopien på din eksterne harddisk. Du kan opdatere i et fast mønster eller du kan gøre det, hver gang computeren lukkes. 

Endelig er der også muligheden for at få opdateret samtidigt med dit redigeringsarbejde, så risikoen for at tabe filer er minimal – det er en god feature.

Prøv programmet gratis

Du kan downloade en prøveversion af programmet i Fordelszonen her, hvis du er abonnent. Hvis du kan lide det, koster programmet ca. 200 kroner. 

I Digital FOTO 5/2017 kan du læse meget mere om GoodSync, og vi har også en guide, så du kommer bedst muligt i gang med at sikkerhedskopiere i programmet.

Som abonnent på Digital FOTO får du 50 gb gratis plads til backup hos Keep-it, hvor du kan opbevare dine filer. Du kan som abonnent også læse hele bladet på din mobil eller tablet med Wype-app'en. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...