Test af Panasonic Lumix DMC-TZ30

Med 20x optisk zoom, indbygget gps og mulighed for at optage video i Full HD er Panasonic Lumix DMC-TZ30 en klar kandidat, hvis man er på jagt efter et feriekamera.

19. september 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om Panasonic Lumix DMC-TZ30.

Panasonic forstår at kombinere et smart design med både brugervenlighed og fotoglæde. TZ30 er endnu et sikkert bevis på, at firmaet producerer nogle af de bedste rejsekameraer på markedet. TZ30 har indbygget gps, som automatisk registrerer, hvor man befinder sig og skriver informationer om land og by ind i billedernes metadata. Hvis man overfører en række landkort fra den medfølgende cd til et SD-kort og siden lagrer informationerne i kameraets indbyggede hukommelse, kan man også få vist navnet på områder og seværdigheder, man fotograferer.

En anden klar styrke ved kameraet er den berøringsfølsomme skærm på 3,0 tommer, som er skarp og tydelig. Skærmens opløsning er på 460.000 punkter, og med få fi ngertryk kan man hurtigt zoome, vælge fokuspunkt og tage billeder ved hjælp af skærmen. Det er ekstremt nemt. Stor ros til Panasonic for denne finesse.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...