Nyheder fra GoPro

3 skarpe GoPro-nyheder

Kameraet, der for alvor lagde grunden for det store marked af actionkameraer, er endelig tilbage i en ny version. Mens konkurrenterne har vundet ind, har GoPro ikke lanceret noget nyt siden Hero 4 udkom i 2014.

20. september 2016

Nyt er der til gengæld kommet i dag, for GoPro har netop løftet sløret for det nye HERO5 Black. Det kommer i øvrigt sammen med to andre spændende GoPro-nyheder, nemlig det nye HERO5 Session, som bygger videre på sidste års HERO4 Session samt KARMA, som er GoPros første drone.

Ny abonnementsservice

HERO5 Black og HERO5 Session deler meget teknik, herunder 4K-videooptagelse med maksimalt 30 billeder i sekundet, vandtæthed ned til 10 meter uden det ekstra hus, stemmestyring på syv sprog og ikke mindst forbindelse til GoPros nye Plus-service.

Plus er GoPros nye abonnementsservice, hvor man for $4.99 i måneden får trådløs backup af sine filer, 20% rabat på holdere og andet GoPro-tilbehør samt adgang til et stort arkiv af musik, man kan bruge til sine videoer.

Store forskelle

Der er dog også en del forskelle på HERO5 Black og HERO5 Session. Hero 5 Black har en to tommer stor lcd-touchskærm og indbygget gps - og det skyder stills i 12 mio. pixels samt raw.

I det mindre og billigere Session får man 10 mio. pixels, ingen skærm, ingen gps og ingen raw. Til gengæld er session billigere, for i Danmark vil HERO5 Black koste 3.399 kroner, mens Session får en vejledende pris på 2.599 kroner. De kommer på markedet 2. oktober.

Den nye drone, GoPro KARMA, kommer i handlen den 23. oktober, og kan købes uden kamera for 6.699 kroner, eller inklusive et HERO5 Black for 9.199 kroner.

> Læs alle nyhederne fra Photokina her: Photokina: Få de seneste nyheder.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...