Naturfotografen på arbejde

Med en kikkert kan du som Morten Hilmer her let spotte moskusokser og andre dyr, når du er på jagt efter det perfekte billede. 

© Morten Hilmer

Ny videoserie om naturfotograf i felten

Fra den 5. marts kan du streame en helt ny serie i Fordelszonen. Der er ti afsnit med naturfotografen Morten Hilmer, der er taget til Dovrefjell i Norge for at fotografere moskusokser.

30. januar 2018

I samarbejde med den internationalt anerkendte naturfotograf Morten Hilmer har vi lavet en helt ny videoserie, og du har fra den 5. marts adgang til samtlige ti afsnit af første sæson. 

Den er produceret eksklusivt til vores trofaste læsere og kan streames på www.digitalfoto.dk/fordelszonen.

Det kræver et abonnement, og hvis du tegner det nu, får du mulighed for at se serien, når det passer dig. 

Fordelszonen er et univers her på digitalfoto.dk fyldt med videoer, kurser, testbilleder og meget andet indhold til fotoentusiaster. Det hele er til abonnenter, kan kun fås i Fordels­zonen og er låst af for alle andre.

> Lige nu får du 2 numre af Digital FOTO og en kikkert samt fuld adgang til Fordelszonen for kun 49 kroner. 

Kom med naturfotografen på jagt efter moskusokser

Morten Hilmer tager i første sæson på vintertur til Dovrefjell i Norge for at finde og fotografere moskusokser, og i serien kan du se, hvilket udstyr han tager med, hvilke udfordringer han møder undervejs, og om det lykkedes ham at få gode billeder af de fascinerende dyr i det barske vintervejr.

Moskusokse fotograferet på Dovrefjell
Moskusokse

På en tidligere rejse til Dovrefjell fotograferede Morten Hilmer denne moskusokse. I den nye videoserie fortæller han, hvordan billeder som dette bliver til. 

© Morten Hilmer

Morten har som regel sin elskede kikkert med sig, når han rejser rundt. Den bruger han til at spotte dyrene, og en kikkert bør være en del af alle naturfotografers udrustning.

Kikkerten giver dig nemlig meget bedre chancer for at finde og dermed fotografere dyr og natur.

Du kan få din helt egen kikkert, 2 numre af Digital FOTO og fuld adgang til Fordelszonen for kun 49 kroner. Du sparer 969 kroner. Læs mere om kikkerten her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...