Ny firmware til Canon-spejlreflekser

Opdateringer sikrer blandt andet hurtigere adgang til UDMA 7-kort.

31. maj 2011

Det er altid en god idé at holde dit spejlrefleks toptunet og opdateret med den sidste nye firmware, da den både retter fejl og kan forbedre kameraets funktioner.

Der er netop kommet to nye firmware til Canon EOS 5D Mark II og Canon EOS-1D Mark IV, der begge forbedrer hastigheden til både at skrive til og læse fra UDMA 7-kompatible CF-kort. Version 2.0.9 til 5D Mark II retter også en fejl, hvor billedstabiliseringen på objektivet ikke virkede, hvis man havde sat brugerindstillingen C.Fn III-2 til 5: IS start, og objektivet ikke havde en AF-stopknap. Du kan hente den nye opdatering her.

Den nye firmware til Canon EOS-1D Mark IV retter desuden et problem, hvor man ikke kunne optage video på et CF-kort med mere end 32 gigabyte, der havde begrænset med ledig plads tilbage. Find den nye version 1.10 her.

Endelig kom der tidligere i maj en opdatering til Canon EOS 600D, der retter to fejl. Dels er skærmguiden til at benytte digital zoom til video blevet uddybet, og dels opstår der ikke længere det problem, at computere i sjældne tilfælde ikke kunne genkende kameraet, når det blev tilsluttet via usb. Hent den nye version 1.0.1 her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...