HP dv7-6080eo

Den hurtige model dv7 kniber sig lige under de magiske 10.000 kroner. På papiret rummer denne præsentable computer alt, hvad der er brug for, inklusive HP-specialiteten en god fingerscanner, der sikrer, at kun personer med et godkendt fingeraftryk kan åbne maskinen.

19. december 2011
#HP

Det er også værd at bemærke, at harddisken rummer en terabyte, altså 1000 gigabytes. Det er ikke for meget, hvis man optager i raw og video i Full HD. Batteriholdbarheden imponerer ikke, men maskinen lukker allerede ned, når der er otte procent tilbage på batteriet, så pc-nørder vil kunne justere sig til bedre holdbarhed. Musepladen er god, men knapperne går for stramt, mens tastaturet er behageligt at arbejde med. Det kan undre, at HP har givet F12-tasten en dobbeltfunktion, nemlig dels at være F12 og dels at slå netværket til og fra. Det er yderst upraktisk og svært at vænne sig til. Man vænner sig bestemt heller ikke til, at skærmen har en meget snæver betragtningsvinkel, hvis billedkvaliteten skal være i orden. Man skal kigge lige ind på den, så er farverne fine. Bare man ser den i en vinkel fra 15 grader, falder billedkvaliteten markant. Opløsningen er beskedne 1600 x 900 pixels. Vores dv7'er rummede desværre pop-op dialogbokse for HP's egen software, hvilket var forstyrrende.

Bedømmelse 84%

Læs mere Læs HELE testen i Digital Foto nr. 18

Bestil DIGITAL FOTO

Konklusion:

En attraktiv og veludstyret computer, men skærmen skuffer både på detaljegengivelse og betragtningsvinkel. Derudover er batteriholdbarheden testens dårligste.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...