Kata Pro-V-410 PL

Mangler du en rummelig rygsæk, bør du prøve denne model. Her får man masser af plads, optimal ergonomi og hurtig adgang til udstyret.

23. januar 2012

Pro-V-410 PL er den mindste af to rygsække i en ny serie fra Kata, men selv hvis man skal på en større fototur, er den rigeligt stor. Tasken er udformet i et robust og lækkert materiale og fuld af detaljer, der gør det til en fornøjelse at have udstyret med. Rygsækken rummer let et spejlrefleks med et 300 mm-objektiv samt seks til otte andre objektiver og et ekstra kamerahus. Desuden er der plads til en bærbar computer på 15 tommer. Er man videoentusiast, rummer tasken også et stort videokamera i stedet. En af de smarte detaljer er fx den medfølgende vandtætte måtte, som man kan brede ud i fx skovbunden og placere sit udstyr på, uden at det bliver beskidt eller forsvinder i mulden.

Bedømmelse 90%

Læs mere Læs HELE testen i Digital Foto nr. 2

Bestil DIGITAL FOTO

Konklusion:

Rygsækken er en yderst rummelig letvægter, der er lavet i et lækkert materiale. Ergonomien er i top, og ruminddelingen er optimal, når man har meget udstyr. Det er behageligt nemt at få sit kamera frem i en fart.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...