Mand og kvinde på ferie

Brug kameraets GPS, når du bevæger dig rundt i udlandet, så kan du gå på opdagelse og bagefter se, hvor du tog dine billeder.

© Shutterstock

Redaktionen anbefaler: 3 gode fotoprodukter til ferien

Ferien er lige rundt om hjørnet, og det er en perfekt anledning til at glæde dig selv med nyt fotoudstyr. Vi kigger nærmere på tre produkter, som med garanti giver lidt ekstra sommerfugle i maven op til afrejse.

Hvad enten du har planer om at rejse indenrigs, eller du skal til udenlandet, så kan nyt fotoudstyr i kufferten give endnu flere sommerfugle i maven. 

Derfor har vi på redaktionen kigget nærmere på en række produkter, som vil forsøde tilværelsen, når du rejser.

1. Hähnel Captur Timer Kit

Ferie og solnedgange hænger uløseligt sammen, og derfor vil en trådløs fjernudløser være en glimrende gave til dig selv. 

Fjernudløseren er ideel, når du arbejder med lange lukkertider og timelapse-videoer, hvor kameraet er ekstra følsomt for selv de mindste rystelser. 

Du kan eksempelvis lave en timelapse-video af solnedgangen eller af menneskemyldret i storbyen. 

> Læs også: Sådan laver du en timelapse-video 

Hähnel Captur Timer Kit

Hähnel Captur Timer Kit kan fås til det fleste kamera-modeller. Sørg for, at du køber den rigtige fjernudløser til dit kamera.

© Hähnel

2. Peak Design Travel Tripod

Peak Design fortæller selv, at de har brugt fire år på at lave dette stativ, som har samme diameter som en vandflaske, når det er slået sammen - hvilket gør den ideel til rejsen.

På trods af at stativet har en meget lille størrelse, når det er slået sammen, så dækker det stadig alle de behov, du har, når du rejser. Stativet har en max højde på 1.52 meter, og det fås i både aluminium og kulfiber. 

> Læs også: Sådan vælger du det rigtige kamerastativ

Peak Design Tripod

Kulfiber-udgaven er cirka dobbelt så dyr som aluminiums-modellen.

© Peak Design

3. Kodak Printomatic

Nogle gange er det bare rart at få et fysisk bevis i hånden, når du har taget et billede. Det er muligt med Kodaks flotte instantkamera, som har 10 megapixel. 

Derudover er det muligt at vælge mellem sort/hvid-billeder eller farve. Instantkameraet skyder billedet ud af siden på kameraet, og allerede efter 30 sekunder begynder motivet at tage form på billedet.

Kodak Printomatic instantkamera

Modellen fås i gul, grå, sort, blå og pink.

© Kodak

Få mange flere tips til rejse-grej i Digital FOTO

I Digital FOTO nr. 10/2020 kan du læse hele redaktionens tips til godt rejse-grej, hvor vi kigger nærmere på essentielle, luksuriøse og sjove gadgets til ferien. Vi guider dig også til, hvor du får den bedste pris.

Er du endnu ikke abonnent, kan du lige nu få to magasiner og den spritnye fotobog "Bliv en bedre fotograf" for kun 49 kr + porto! Bogen er en komplet og brugbar guide til alle de vigtigste motiver, og der er masser af eksempler og trin-for-trin-vejledninger.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...