Canon PIXMA iX6550

Her er MARKEDETS MINDSTE OG MEST ELEGANTE PRINTER TIL DET ENORME FORMAT A3+. Hastigheden er i top, billedkvaliteten flot, og prisen er yderst attraktiv. Savner vi slet ikke noget i den nye printer?

8. juli 2011

Det er ikke længe siden, at en printer til A3+ skulle have sit eget solide bord at stå på og godt med albuerum, når udskrifterne skulle spyttes ud. 

Sådan er det ikke mere. Den nye PIXMA iX6550 er hele 30 procent mindre end sin forgænger. Printeren vejer blot 7,6 kilo og måler 54,9 x 29,9 x 15,9 cm. 

Især den lave vægt og højde betyder, at printeren nemt kan stå på en almindelig hylde. På trods af sit diskrete design er iX6550 stadig robust, og især papirindtaget bagerst er en fornøjelse at arbejde med. 

Her justerer de to holdere sig automatisk i forhold til hinanden. Flytter man den ene, følger den anden med, Så man er sikker på, at papiret ligger perfekt i printeren, når det er mindre end papirbakken. 

Den medfølgende software er på dansk, og den bliver man lynhurtigt dus med. 

Det er også vigtigt, for printeren har ingen skærm, så alle indstillinger foretages på computeren. Ved hjælp af den medfølgende software kan man også udskrive stillbilleder direkte fra videofilm. Filerne skal dog være optaget med et Canon-kamera.

Bedømmelse 85%

Læs mere Læs HELE testen i Digital Foto nr. 10

        Bestil DIGITAL FOTO

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...