Screenshot Matteo Bertoli 4k iPhone 8 Plus

Filmskaberen Matteo Bertoli viser i videoen her, hvor imponerende videokvaliteten er i iPhone 8 Plus.

© Matteo Bertoli

Video i 4K: Se den imponerende kvalitet fra iPhone 8 Plus

Filmskaberen Matteo Bertoli har filmet en video, som viser den imponerende kvalitet af videoptagelserne i den nye iPhone 8 Plus. Se den vilde video her.

29. september 2017 af Louise Houmøller

Det er ikke første gang, den italienske filmskaber Matteo Bertoli har imponeret med video optaget med Apples iPhone. 

Tidligere optog han en flot video med iPhone 7 Plus, og nu er det  video i 4K optaget med den nye iPhone 8 Plus, han har testet af.

Videoen er optaget i Los Angeles, og alt er optaget med iPhone 8 Plus i enten 24p, 48p eller 60p, det meste er håndholdt.

Den er filmet med appen Filmic Pro (som dog havde lidt problemer med iOS 11) og redigeret med DaVinci Resolve 14. Og resultatet skuffer ikke!

Det nye iOS 11 byder i øvrigt på et helt nyt format til både video og foto, så du kan spare plads på mobilen.


Aften filmet med iPhone 8 Plus

Især billederne i svagt lys med den nye iPhone 8 Plus er imponerende. 

© Matteo Bertoli

Fotografen imponeret over iPhone 8 Plus

"Apple sagde, de havde forbedret sensoren, og det er sandt. Jeg var super imponeret over farverne, som denne iPhone kan trække frem," skriver Bertoli i videoens beskrivelse.

"Det dynamiske spænd er også meget imponerende og dobbeltkameraet er forbedret i en grad, så man faktisk kan bruge det til video."

Denne video er et af de første gennemførte eksempler på 4K-video, der er kommet ud fra den nye iPhone 8 Plus, så hvis du er nysgerrig på, hvad Apples seneste smartphone kan, når det kommer til video, bør du helt sikkert bruge 2 1/2 minut på Bertolis video.

Og så kan vi kun glæde os endnu mere til at se, hvad iPhone X kan byde på, når vi får fingre i den.

Fik du ikke helt fat i, hvilke forskelle der er på kameraerne i de nye modeller af iPhone, så har vi kigget på kameraerne her. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...