Tag gode naturbilleder


Tag gode naturbilleder

Der er masser af gode tips og tricks, når du skal have naturbilleder i kassen. Vi har samlet nyttige guider, som kan hjælpe dig med at tage gode naturbilleder til lands, til vands og i luften.

12. februar 2016

Naturen kan være et fantastisk motiv. Både dyr, planter og naturfænomener kan give nogle fantastiske billeder, men tilgangen til hver enkelt er utroligt forskellig. 

Vi har samlet en håndfuld gode råd og guider, der klæder dig på til at blive en endnu bedre naturfotograf. Alt fra fotografering af stjernehimlen til hverdagens pletskud kan du finde hjælp til her, og så er det bare at finde den gode påklædning frem og begive dig ud i naturen og fotografere løs med kameraet.

Fotografer nattens fænomener

Få tips til at fotografere de flotte himmelfænomener. Med en ganske almindelig fotoudrustning er du hurtigt i gang.

Tag bedre billeder af dyr i skoven

I Norden kan du komme tæt på rovdyr som bjørn, ulv og ræv. Se, hvordan du får de bedste skud.

Fotografer det vilde vejr 

Vejrfænomener er betagende og oplagte fotomotiver. Nogle er stille, ufarlige og smukke, mens andre er vilde og livsfarlige. Her går vi tæt på otte vejrfænomener, som med garanti giver dig flotte billeder. 

Kom tæt på naturen med dit kamera

Lær hvordan du selv skyder flotte makrofotos af dyr og blomster i naturen med dit eget kamera. Vi guider dig også til at bruge det rette udstyr, så dine optagelser bliver optimale. 

Få kunstneriske naturbilleder

Kunstneriske bølger

Her får du tips til at fange flotte grafiske og kunstneriske mønstre i naturen, både til lands, til vands, og fra luften. Mønstre er overalt, og her får du tips og inspiration til at fange og fremstille det flottest.

Fotografer flotte fotos ved vandet

Det våde element er et langt mere levende motiv at fange end de stilstående landskaber, så her lærer du at fotografere alt fra vilde bølger til silkeblødt vand.

Lær alt om fuglefotografering

Med en kameradrone, får du det vildeste fugleperspektiv. Her får du overblik over de vigtigste funktioner.

I naturfotografens fototaske

Med det rigtige udstyr kan du få de smukkeste landskabsbilleder og skarpe naturskud med hjem.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...